Yangın Çıkış Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve can kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin cenahı keşik, yangın bapları alelumum özel istila ve kapı menteşeleri gibi öbür yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Görmüş olacaksınız ki bu paye ali kaliteli yangın kapılarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin muayene altına alınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şık yüce birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı seçerken özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını mazbut kontroller ile denetlemek ve etüt etmek değerlidir.

Umumi amacı insanoğluın binayı pert gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arz alır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari konstrüksiyonsı başta olgunlaşmak üzere tasarruf amacına ve kullanan nüfus sayısına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda biryoğun insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu allıkışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme Yangın Merdiveni Kapısı özelliğine sahiptir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu yol yardımıyla kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Kullanılan kapı fitili muhtevain duman sızdırmazlık şarkaı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim sağlanabilir.

Report this wiki page